MEYAD AKADEMİ EĞİTİM TAKVİMİMİZ

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği bünyesinde kurduğumuz Meyad Akademi, yeni dönem çalışmalarına 21 Eylülde başlıyor. Genel Başkanımız İsmail Akgün ve ekibinin gayretli çalışmaları neticesinde bu yıl da dolu dolu bir eğitim dönemi yaşayacağız. 21 Eylül 2019 Cumartesi günü başlayacak eğitim dönemimiz 27 Haziran 2019 Cumartesi günü sona erecektir. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan MEYAD Genel Başkanımız İsmail Akgün şunları söyledi: “Çalışma hayatına katkı sunma adına çıktığımız bu yolda eğitim takvimimizi oluşturmak için yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Üyelerimize ve katılımcılarımıza kaliteli bir eğitim sunabilmek için alanında uzman bir çok arkadaşımızla görüşmeler yaptık. Eğitimlerimizde, eğitimci veya katılımcı olarak yer alma talebi olan değerli uzmanlarla görüştük. Bütün bu görüşmeler sonunda gerçekten çalışma hayatına katkı sunacağına inandığımız güzel bir eğitim takvimi oluşturduk. Bu vesileyle eğitim takvimimizin oluşmasında emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve MEYAD  Akademi eğitimlerini gerçekleştirecek kıymetli eğitimcilerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Toplumsal Bilinçlenme ve Toplumsal Uzlaşı için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”