MEYAD İZMİR GENİŞ BİR KATILIMLA KURULDU

MEYAD İZMİR HAYIRLI OLSUN

MEYAD Yönetimi olarak Torbalı Kaymakamı Sn. Kadir Sertel OTÇU, Torbalı Belediye Başkanı Sn. Adnan Yaşar GÖRMEZ, Başkan Danışmanı  Gazeteci, yazar, tv programcısı Sn. Halit TUNÇ, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 1. Daire Başkanı Sn. Fehmi ÖZDEMİR, Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Av. Hasan AKGÜN, İzmir Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve www.habergündemim.com Medya başkanı Sn. Vahit KOÇ beye “MEYAD DOSTU” Plaketleri takdim edilerek, dernek çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

MEYAD İZMİR Buluşmasında MEYAD Başkanımız İsmail AKGÜN Mobbing ve MEYAD konulu bir sunum yaparak, Mobbing olgusunun tanıtımı, MEYAD Derneğinin bakış açısı, faaliyetleri ve hedefleri konusunda detaylı bilgiler vermiştir. Ayrıca YK Üyesi Suat Bağcı MEYAD’ın eğitim faaliyetleri ve “MEYAD AKADEMİ” hakkında genel bilgiler vermiştir.  Bunu takiben YK Üyesi Hasan KAYA MEYAD’ın kamu ve özel sektör ziyaretleri ve bu ziyaretlerin amacı hakkında sunum yapmıştır. MEYAD medya ve bilişim sorumlusu Savaş TULGAR da kendi alanıyla ilgili faaliyetleri anlatmıştır. Yine yönetimde yer alan Mustafa KECELİ iyi niyetlerine yönelik beyanlarını iletmiştir. MEYAD Merkez Yönetim ekibi ve İzmir ekibi arasında kurulan sinerji seviyesinin üst düzeyde olması geri dönütler anlamında memnuniyetle karşılanmıştır. Son olarak MEYAD Başkanımız İsmail AKGÜN sunumlarını tamamlamış ve demokratik katılımı önemseyen Bilimsel ve teknik bir dernek olan MEYAD ailesi tarafından; tüm katılımcıların uygun görüşü ile MEYAD İZMİR yetkili organları belirlenmiştir.
MEYAD İZMİR  İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Şu Şekilde oluşturuldu;
Oktay ÜŞÜMEZ (İzmir İl Temsilcisi-Okul Müdürü-MESEM)
Hatice Eylem KOÇ (İl Temsilci Yardımcısı – İzmir BB işçi)
Sibel BAŞDAŞ (Aile Bakanlığı/Bakım personeli)
Ezel ABACI(İSG Uzmanı)
Memnune ÖDEMİŞ (KYK Personeli)
Fadime HAN(Öğretmen/Yönetici)
Erdoğan KARAKAŞ(Devlet Hast. işçi)
Muammer ÇEKİM (Sendikacı)
Gökhan HEPKASAR (İletişim Uzmanı)
Mürivet BAKIR (Eğitimci- RAM Md.) seçilmişlerdir.

Emeği gecen başta ev sahipliği yapan Merkezden gelen MEYAD Yönetim ekibini aile tadında karşılayıp, dost tadında uğurlayan Tarım Kredi kooperatifleri Bölge Müdür Yardımcısı güler yüzü ve mütevazı tavırları ile kalbimizde yer tutan Av. Hasan AKGÜN Bey ve personeline, yönetime aday olan ve katılımcılar tarafından seçilen MEYAD İZMİR Yönetim Kuruluna,  İl Temsilcisi olarak seçilen Oktay ÜŞÜMEZ Beye,  tüm katılımcı ve yeni üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Unutmayalım ki insanları çaresiz bırakabilen ve “VEBA” olarak tanımladığımız Mobbing olgusu yayılmaya çok müsait bir yapıya sahiptir ve kimin kapısını çalacağı belli olmaz. Bu hastalığın salgın olarak yayılmaması için MEYAD’ın bir amacı da farkındalık ve bilinçlendirme de bulunmaya çalışmaktadır.
Bilimsel ve Teknik bir dernek olan MEYAD, “Vatan, Millet, Bayrak ve Değerlerimizle” barışık olma ilkesinden başka bir kriter aranmadan mücadele edilecek bir alan oluşturmaya çalışmaktadır. MEYAD Siyasi bir dernek değildir. Her türlü ayrımcılığa ve şiddete karşı durmaktadır. Kapısı herkese ve her kesime açıktır. An sloganımız şudur: “Çalışma Hayatına Katkı İçin Çalışıyoruz.” Herkesi “MEYAD”a destek vermeye davet ediyoruz.
“Ülkemizin ve Milletimizin hizmetkârıyız”
“Çalışma Hayatına katkı için çalışıyoruz”
“En büyük Katkı Katılımdır”