Öz Taşıma İş sendikası Genel Merkezini Ziyaret Ettik

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) Genel Başkanı İsmail Akgün, YK Üyemiz ve Meyad Akademi Koordinatörümüz Suat Bağcı ile birlikte Öz taşıma iş sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay’ı ziyaret etti.

Hayata geçirecekleri projeler hakkında Mustafa Toruntay’la istişarelerde bulunan Akgün , çalışma hayatı hakkında da bilgi alışverişinde bulundu. Akgün Mobbing’in her kademedeki çalışana, çalıştığı işletme ve kurumuna, dolaylı olarak ailesi ve sonuç olarak da ülke ekonomisine zarar veren bir veba olduğunu söyleyerek “Sivil toplum kuruluşlarının düzenleyici ve denetleyici yasal güçleri yoktur. Zira bu devlete ait bir güçtür. Devletin kurumları bu konuda çalışırken, bizler de imkân dâhilinde destek olmaya çalışmaktayız. Özellikle şunu belirtmek isterim ki bizler aynı zamanda kamu veya özel sektörde çalışan insanlarız. Gücümüz, üyelerimizden, bilgimizden ve bizlere yapılacak maddi ve manevi desteklerden gelmektedir. dedi.

Akgün, imkân ve talep oldukça özellikle çalışanların sayısal olarak çok olduğu illerden başlayarak 81 ilde temsilcilik açmayı hedeflediklerini ve bu hedefe ulaşmak için var güçleri ile çalıştıklarını belirtti.