Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Ziyaretimiz

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) Genel Başkanı İsmail Akgün, MEYAD Genel Sekreteri (YKÜ) Sn. Dr. Fatih Seyran, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Zahide Çakır ile birlikte Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Sn. Süleyman Arslan Beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Çalışmalarımız, eğitimlerimiz ve mobbinge ilişkin çözüm önerilerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Yeni çıkan MEYAD BÜLTEN ‘e verdikleri yazı desteği için teşekkür edip kendilerine takdim ettik. Sn.Başkan’da Makalemizin de yer aldığı TİHEK ŞİDDET 4 ve 5. Özel sayısından bize hediye ettiler. Bilimsel ve hakemli MEYAD Akademi Dergisi çalışmalarımızı da paylaşma fırsatı bulduk.
Temel insan hakları bağlamında yıldırma/mobbing, siber mobbing, ayrımcılık gibi konular ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak “insan ve ülke yararı odaklı” işbirlikleriyle sorunlara ortak çözümler konusunda ortak kanaate vardık.

“Toplumsal Bilinçlenme, Toplumsal Uzlaşı ve Çalışma Hayatına Katkı İçin Çalışıyoruz.”
www.mobbingdernegi.org.tr