Dernek Kuruluşu

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) kamu ve özel sektöre ait tüm işyerlerinde; çalışanların, kişilik ve çalışma hakları ile özgürlüğünün ihlali niteliğinde, itibarını ve onurunu zedeleyen davranışların sergilenmesiyle verimliliğin azalmasına, fiziksel, psikolojik ve sosyal sağlığın bozulmasına neden olan; çalışan bireyin ve tüm kurumun çalışma hayatını olumsuz yönde etkileyen işyerinde psikolojik taciz (Mobbing) hususunda farkındalık yaratmak ve önlenmesine ilişkin çalışmalar yapmak amacıyla kurulmuştur.

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD)
Kurucu Kurul Üyeleri

Prof.Dr. Pınar TINAZ     (Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümü)

İsmail AKGÜN               (ÇASGEM Eğitim Uzmanı)