İstanbul’da akademisyen, hukukçu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle değerlendirme toplantısı

Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Pınar TINAZ, Başkanvekilimiz İsmail AKGÜN, Genel Sekreterimiz Mustafa KAYA ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Prof. Dr. Tankut CENTEL ile Dr. Mustafa KURUCA’nın katılımlarıyla derneğimize kuruluş aşamasında çok değerli katkılar sunan ve mobbing konusunda önemli çalışmaları bulunan ve aynı zamanda derneğimiz üyesi olan akademisyen, hukukçu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle İstanbul’da kahvaltıda biraraya geldik.
Değerlendirme toplantısında Derneğimizin amaçları ve faaliyetleri konusunda fikir ve görüş alışverişinde bulunulmuş ve katılımcılar konuya ilişkin önerilerini sunmuştur. Mutabık kalınan konularda çalışma yapılması hususunda fikir birliğine varılmıştır.
Değerlendirme toplantısına katılarak ve Derneğimiz ve faaliyet alanları ile ilgili değerli görüşlerini bizlerle paylaşan tüm katılımcılara ve üyelerimize katkıları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

Değerlendirme toplantısına katılanlar;

Prof. Dr. Pınar TINAZ Yönetim Kurulu Başkanı (Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümü)

İsmail AKGÜN Yönetim Kurulu Başkanvekili (ÇASGEM)
Mustafa KAYA Genel Sekreter (Devlet Personel Başkanlığı)