MEYAD İFTARDA BULUŞTU

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği geleneksel iftar buluşmasını ÇASGEM Sosyal Tesisinde gerçekleştirdik. Yönetim, denetim, üye ve gönüllülere açık olan iftar buluşması sıcak bir ortamda olması tüm katılımcıların memnuniyetini sağladı.

MEYAD Genel Başkanı İsmail AKGÜN, son bir yılda yapılan çalışmaları ve gelecekte yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Kurucu üye ve yönetim kurulu üyesi Kadir TOMAS, “çalışmaların toplumda olumlu karşılık bulması sevindiricidir” dedi. YKÜ Zahide ÇAKIR, “son bir ay içerisinde, çalışma hayatında kadın paneli, kadınlar dost meclisi buluşması ve iftar programı ile hem üyelerimize hem de çalışma hayatına katkı yapmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fazlı ERDOĞAN, “tüm çalşmaların ortak akıl ile şeffaf bir şekilde yapılmasından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi. DKÜ Dr. Mehmet BOZKUŞ ve Şengül GEZER’de çalışmaların toplumsal bilinçlenmeye, toplumsal uzlaşı ve çalışma hayatına katkı yapmasına hizmet etmesi gurur verici olduğunu ve memnuniyetlerini ifade ettiler.
Program katılımcıların memnuniyeti ile sona erdi.

1 thought on “MEYAD İFTARDA BULUŞTU”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir