Mustafa KAYA

[/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Metin” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Mustafa KAYA

Devlet Personel Uzmanı

MEYAD Kurucu Üye / MEYAD Genel Sekreter

1981 yılında Malatya’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İ.İ.B.F. “Kamu Yönetimi” bölümünden 2004 yılında mezun oldu. İyi derecede İngilizce bilmektedir. 2006-2007 yılları arasında Maliye Bakanlığı’nda görev yaptı. 2007 yılında Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı’nda göreve başladı.  Devlet Personel Uzmanı olarak görev yapmaya devam etmekte olup uzmanlık tezi konusu; “Çalışma Hayatında Mobbing ve Çalışanların Çözüm Teknikleri(Bir Kamu Kurumu Alan Araştırması)”’dır.   Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans öğrenimine devam etmektedir.
         “Kamu Personel Yönetimi-Teori ve Uygulama”  adlı yayımlanmış kitabı bulunmaktadır. 2011/2 sayılı “İşyerinde Psikolojik Tacizin (Mobbing) Önlenmesi” konulu Başbakanlık Genelgesini hazırlayan komisyonda Devlet Personel Başkanlığını temsilen bulunmuştur. Halen, Devlet Personel Başkanlığını temsilen “İşyerinde Psikolojik Tacizle Mücadele Kurulu” teknik komite üyesidir. Çeşitli dergilerde mobbinge ilişkin yayımlanmış yazıları bulunmaktadır. Kamu kurumlarının personeli ile orta ve üst düzey yöneticilerine yönelik mobbing farkındalık eğitimlerine eğitimci olarak katılmaktadır.