MEYAD Tarafından Dünya Kadınlar Günü Dost Meclisi Buluşması Yapıldı

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği “MEYAD KADINLAR GÜNÜ DOST MECLİSİ BULUŞMASI” Ankara Hamamönü Adıyamanlılar Vakfı’ında büyük bir katılımla gerçekleşti.

Gecenin yıldızı her zaman olduğu gibi ünlü halk ozanı ve saygıdeğer ağabeyim Koşasazlı Aşık Selahattin Dündar , şair Songül Dündar hocam , yazar ve bestekar Kezban Eldemir, eğitimci Haydar Öztürk, şair Vedat Güneş ,muhteşem fıkralarıyla Arif Temir ,Prof.Dr. Aysun Karabulut , Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, İstanbul’dan gelen e. Yönetim Kurulu Üyemiz Suat ve Sevim Bağcı çifti gibi pek çok kişi katılarak geceye özel değer kattılar. Saz, söz, şiir ve fıkralarla keyifli bir gece yaşadık. Vali Sn. Halil Işık Bey her programımızda olduğu gibi onur konuğumuzdu.

Türkiye’nin lezzeti Adıyaman çiğköftesi ikramıyla program sona erdi. Program organizatörü MEYAD YKÜ Derya Zahide Çakır hanımefendiye, ikramlar sponsoru MEYAD üyemiz Sn. Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut Rektörümüze, ev sahipliği için Vakıf müdürü Sn. Yasin Fırat’a, efsane çiğköfte lezzzeti için büyük emek sarf eden Mustafa Bozan beyefendiye çok teşekkür ederiz.

Bir gece de olsa insanları mutlu etmek çok güzel. Zira mutluluk dalga dalga yayılarak büyür. Herkesin her daim mutlu olması dileklerimizle…

2 thoughts on “MEYAD Tarafından Dünya Kadınlar Günü Dost Meclisi Buluşması Yapıldı”

Yorum bırakın